Egyéb kategória

Alapszintű Játékvezetői Akadémia

Augusztus 19.-én tartották az MLSZ Alapfokú Játékvezetői Akadémia felvételijét, ahova az ország minden megyéjéből érkeztek fiatal, tehetséges játékvezetők és asszisztensek.

A képzésre adott feltételek alapján a megyék jelölhetnek résztvevőket, akiknek a sikeres felvételhez többek közt magabiztosan kell teljesíteniük az országos követelményeknek megfelelő fizikai és elméleti tesztet.

Az akadályokat sikerrel vette és megyénkből a képzésre felvételt nyert Cseh Roland.

Cseh Roland JV

Roli 2012-ben tett sikeres játékvezetői vizsgát, majd ezt követően a Fejér megye által üzemeltetett labdarúgó bajnokságokban kezdte meg működését. Hétről-hétre tapasztalatot szerzett a megyei felnőtt, megyei és országos utánpótlás mérkőzéseken. Ellenőrei valamint a JB elnökségének véleménye és javaslata alapján 2-3 év alatt a Megyei I. osztályú Játékvezetői keret illetve a fiatal játékvezetők szakmai fejlődését támogató megyei Előkészítő Csoport tagja lett.

2016-ban a szakma a „Fejér megye Év Játékvezető Tehetsége” díjjal jutalmazta.

Cseh Roland NB3

Az előző szezonban bemutatkozhatott és tapasztalatot szerezhetett az NB III.-ban is. Bemutatkozását további mérkőzések követték, így ezidáig 5 alkalommal fújhatta a sípot ebben a bajnoki osztályban.

A sikeres felvételivel az MLSZ JB által szervezett és koordinált képzésen fejlődhet tovább szakmailag. Emellett idővel lehetősége lehet „szintet lépni” és teljesítményével kiérdemelheti, hogy akár felkerüljön az országos keretbe is.

Gratulálunk, sok sikert!