Egyéb kategória

Teszteltek a játékvezetők

2021.07.31.-én (Szombaton) korán reggel az ilyenkor megszokottnál nagyobb volt a mozgolódás a székesfehérvári Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ területén. Ezen a napon teljesítették ugyanis Fejér megye labdarúgó játékvezetői a szezon eleji kötelező fizikai tesztet.

Az orvosi vizsgálat és az érvényes sportorvosi engedélyek bemutatását követően a keretek és életkor szerint eltérő, központilag előírt szintidőket a rajthoz állók sikeresen és sérülésmentesen teljesítették.

Fizikai teszt

A fizikai tesztet követően a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus-án folytatódott a program.
Elsőként Sári Csaba, a Fejér megyei Játékvezetői Bizottság elnöke és az MLSZ Fejér megyei társadalmi elnökségének elnöke, Bencsik István Úr köszöntötték a játékvezetőket és ismertették az Igazgatóság és az újonnan kinevezett Játékvezetői Bizottság szezonnal kapcsolatos elvárásait. Külön megköszönték a játékvezetők vírushelyzetben tanúsított rugalmas helytállását.

A megnyitót követően 25 kérdéses elméleti teszt formájában mindenki számot adott tudásáról, szabályismeretéről.
A versenybizottság tájékoztatóját Bíró Zsolt tartotta meg a keretnek, ahol a szabályzatok és a bajnokságok versenykiírásai kerültek előtérbe. Egy közös, svédasztalos finom ebédet követően délután szakmai előadások következtek. Kijelenthető, hogy a keret felkészülten várja a jövő héten kezdődő Fejér megyei Magyar Kupa mérkőzéseit.

Természetesen akik sérülés, vagy betegség miatt nem tudtak részt venni ezen a napon, későbbi időpontban, pótteszt keretein belül teljesíthetnek.